Organisatie

Lina zorg zorgt voor hoogwaardige zorg op maat. Wij leveren een compleet dienstenpakket op het gebied van zorg, namelijk: persoonlijke verzorging, verpleging, begeleiding en aanvullende dienstverlening. Lina zorg is een professionele en flexibele thuiszorginstelling, waarbij flexibiliteit en klanttevredenheid centraal staat.

Wij gaan echter verder dan zorg alleen. Wij kunnen u optimaal van dienst zijn in het vervullen van extra wensen naast de gebruikelijke zorgverlening. Eigenlijk willen we het u zo gemakkelijk en aangenaam mogelijk maken. Dit alles in een omgeving waarin uw wensen centraal staan.

Als u interesse hebt in thuiszorg door Lina zorg, dan kunt u een afspraak maken voor een intakegesprek. Een medewerker van Lina zorg komt dan bij u langs om samen met u te inventariseren welke hulp en/of zorg u wenst en nodig heeft. Wij helpen u ook graag bij het aanvragen van de benodigde indicatie(s).

Voor het maken van een afspraak kunt u ons bellen op 010 - 843 72 92.
Onze klantenservice is van maandag tot en met donderdag van 09:00 tot 17:30 uur
en vrijdag van 09:00 tot 12:00 uur aanwezig.

Onze missie

Lina Zorg is een organisatie die zich inzet voor zorgbehoevenden van verschillende culturen die zorg willen ontvangen in de eigen thuisomgeving. Vele mensen vinden het immers belangrijk om zo lang mogelijk thuis een zelfstandig leven te kunnen leiden. Omdat de zorg persoonlijk is, houdt Lina Zorg rekening met uw wensen en zorgbehoeften. U bepaalt bij ons welk zorg u wilt afnemen en door wie dit moet gebeuren eventueel met ondersteuning van familie of vrienden. Ons uitgangspunt is immers dat zorgbehoevenden zich bij ons thuis voelen. Lina zorg streeft ernaar dat zorgbehoevenden, medewerkers, en vrijwilligers zich betrokken voelen en een betekenisvolle relatie met elkaar opbouwen.

Onze visie op zorg

Lina zorg is ervan overtuigd dat het welzijn van mensen in grote mate afhankelijk is van hun sociale omgeving en van de mogelijkheid om hun leven in eigen stijl te kunnen leven. Respect voor en mogelijkheid om in eigen stijl te kunnen blijven leven, ongeacht de zorgvraag, staat bij Lina zorg centraal binnen de dienstverlening.